Reklámvideó

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A reklámvideó és promóciós hanganyag rögzítése, a gyorsan fejlődő digitális technológia révén egyre nagyobb teret hódit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][us_single_image image=”1135″][vc_column_text]

A reklámvideó helyes alkalmazása segíthet a bizalomépítési folyamatban, mivel a lehetséges ügyfél “megismerkedhetik” a cégvezetővel és annak üzenetével, amit lehetséges ügyfeleinek szán.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Mindezt további gyorsító pályára állította a videó megosztó portálok terjedése, népszerűsége.
A nagy felbontású videók megtekintéséhez viszont szükség volt a széles sávú internetre is.
Mindezek birtokában, nem csoda, hogy ma már szinte elvárás, hogy a weboldalaknak videó és hangfájl tartalmuk is legyen. Ehhez ha hozzávesszük azt a tendenciát is, hogy a weboldal látogatók egyre kevesebbet hajlandók olvasni, így szinte követelmény, hogy videóüzenetben szóljunk lehetséges ügyfeleinkhez, ha figyelmükre akarunk számítani.

A reklámvideó elkészítéséhez a műszaki felszerelésnél talán sokkal fontosabb az üzenet.

Ma már a legtöbb okos telefon is képes elfogadható videó felvételt készíteni, amit egy kis vállalkozás felhasználhat promóciós célokra.  Ezért nem kell idegenkedni a videó alkalmazásától.
Ami sokkal fontosabb hogy a reklámvideó marketing üzenete ne első sorban a cégről, hanem az előnyökről szóljon, amiben részesülhetnek a lehetséges ügyfelek. Amennyiben a reklámvideó tartalma érdeklődésre számíthat, a megjelenése elégé érdekfeszítő, hogy lejátszásra csábítsa a látogatót, akkor már félig meg van a siker.
Ha a weboldalon talált ajánlat is hasonló érdeklődést vált ki, akkor a cél beteljesült.

A célpiac függvényében reklámvideó alkalmazható TV bemutatásra is.

A már lassan kisvállalkozások számára is elfogadható sugárzási díjak és tarifák mellett ez megfizethető.
Ezeknek az igényeknek megfelelően, a reklámügynökség segíteni tud ügyfeleinek, nem csak az üzenet megfogalmazásában, hanem a képi koncepció felállításában, greenbox felvétel, vagy animáció elkészítésében, valamint a vágási és hangszinkron és zenei aláfestési utómunkálatokban. A megosztókra feltöltés és a weboldalakba beágyazás szintén rutin feladat az ügynökség számára. Ha mindenképp TV bemutatásra szánod, érdemes egy minimálisan profi szintet elérni, hogy ne legyen negatív hatása a videó esetleges kifogásolható minőségének technikai és tartalmi szempontból egyaránt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]