Oldal kiválasztása

Padlógázzal zajlik a Google Magyarország által szervezett Digital Workshop, hogy minél több tudást juttasson el az online marketingről a hazai kis- és középvállalkozásokhoz. Örülök, hogy abban a megtisztelő helyzetben vagyok, hogy részese lehetek ennek a kampánynak, és hogy személyesen konzultációkat tarthatok cégvezetőknek Vas- és Zala megyében mint ennek a régiónak a megbízott tanácsadója.
A lelkesedésem határtalan, de hogy meggyőződjek tevékenységem hatékonyságáról is, megkérdeztem azok véleményét, akik már részesültek konzultációmból.
A visszajelzések ígéretesek, és nagyon bízok benne hogy hasznukra válik amit tőlem tanultak.
Példaként hadd idézzek egy érintett cégvezető leveléből:

“…örülök, és köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a workshopon. Talán a legfontosabb, amit kaptam, az a szemlélet, egy másfajta gondolkodás, elszakadás az eddigi sablonoktól, sémáktól. A saját problémám megoldásában idáig ragaszkodtam a húsz évvel ezelőtti módhoz, de beláttam, hogy ez nem járható út. A más csatornákon kapott visszajelzések is ezt erősítik meg. Példaként, egyik volt kollégám mondta, hogy a mai fiatal mérnökök nem vesznek könyvet a kezükbe. A konklúzió részemről, hogy elektronikusan kezdem meg a terjesztést, kellő érdeklődés esetében a nyomtatást is megkockáztatom. De a támogatásokat is más formában kell majd megoldanom.
Én különösebb hiányosságot nem találtam a tanácsadásban, mindenhogyan ajánlom másoknak is, elsősorban a hasznos ötletek és a szemléletformálás miatt.
Abban a reményben, hogy a későbbiekben is fordulhatok Hozzád, üdvözlettel”.

Dr. Tatai-Szabó Miklós

Az ilyen megnyilvánulások adnak még több elszántságot és erőt a folytatásra, mert látom hogy jó úton haladunk. Ugyan akkor nagyon elszomorít, amikor a telefonos hívásomra, amiben felajánlom a konzultáció lehetőségét, elég sok cégvezető épp hogy csak nem “badarságnak” nem nevezi az egészet, és arra hivatkozik, hogy az elmulat 20-25 évben is megvolt digitális marketing nélkül.

Nos, sajnálom rövidlátásukat, de azt garantálni tudom, hogy az ő cégük a következő 25 évet már nem fogja megélni. Lehet hogy még a következő 5-öt sem.